Millainen on tulevaisuuden koulu?

Sitran Uusi koulutus -foorumi haluaa kerätä uusia ideoita ja jo olemassa olevia hankkeita suomalaisen koulutuksen kehittämiseksi ja sparrata niitä ideakuulutuksen avulla.

Koulutuksen tulevaisuuteen vaikuttavat monet toimijat eri puolelta yhteiskuntaa. Suomalaista koulutuskentällä törmää lukuisiin kehittämishankkeisiin ja hyviin paikallisiin kokeiluihin, joita tulisi levittää.

Onko sinulla, yhteisölläsi tai yritykselläsi idea tai hanke, joka liittyy tulevaisuuden koulutuksen kehittämiseen? Etsiikö ideasi toteuttajaa? Tuo ideasi kaikkien tietoisuuteen ja tee siitä totta!

Ideakuulutuksen sivustolla voit jättää koulutuksen kehittämiseen liittyvän ideasi. Idea voi olla pieni paikallinen kokeilu tai iso laajempi uudistus.

Sitran Uusi koulutus -foorumi kokoaa yhteen 31 hengen poikkiyhteiskunnallisen joukon pohtimaan, mitä ovat tulevaisuuden "uuden koulutuksen" haasteet ja visio. Joulukuussa 2014 alkaneen foorumin aikana tehdään kokeiluja joilla testataan, miten voimme päästä nopeasti kohti tulevaisuuden visiota. 100-vuotissäätiön asiamies Laura Juvonen on mukana foorumissa.

Uusi koulutus -foorumista voit lukea lisää ja seurata sen etenemistä Sitran verkkosivuilta tai Facebook-ryhmästä.